top of page

SYMMETRY GROUP

Public·25 members

SIMULARE-E.N.-SIBIU-1. (1) (1) (1).pdf


ANUNȚ PLANIFICARE EXAMINARE MEDICALĂ candidați declarați "ADMIS" la concursurile organizate pentru ocuparea unor posturi vacante de ofițer/subofițer/soldat profesionist(servant) din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Basarab I" al județului Dâmbovița. (format .pdf)Examinarea medicală se avea loc în data de 21.11.2022 la sediul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu - Academician Ștefan Milcu, strada Grigore Cobălcescu nr. 26, municipiul București, sector 1.
SIMULARE-E.N.-SIBIU-1. (1) (1) (1).pdf


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftweeat.com%2F2udvXM&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1dnqqR-I4ost14cr1qzzweANUNȚ REZULTATE evaluare psihologică candidați înscrişi la concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti care au susținut evaluarea psihologică în data de 06.11.2022 la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București. (format .pdf)


ANUNȚ evaluare psihologică candidați înscrişi la concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti se vor prezenta în data de 06.11.2022 pentru susţinerea evaluării psihologice la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, Aleea Privighetorilor, nr. 1-3, sector 1, București. (format .pdf)


ANUNȚ evaluare psihologică candidați declarați ADMIS la concursurile organizate pentru ocuparea a unor posturi vacante de subofițer din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Basarab I" al județului Dâmbovița. (format .pdf) 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page