Cuma Mesaj Videolu ^HOT^
Garanti Bankası maaş müşterisiyim. Garanti Bankası kredi kartı. Başvurum kabul edildi. Hala tarafıma mesaj bilgilendirme gelmedi. Arayan bilgi veren yoktur. Kredi kartım onaylanmasına rağmen müşteri temsilcisi tarafıma hala bilgi vermedi. Arayan yok.
Cuma Mesaj Videolu
MNG Kargo adrese gelmediği halde teslimat için gelindi evde yoksunuz mesaj gönderdi. Bütün gün evde beklediğimiz halde bizimle dalga geçer gibi mesaj atıyorlar bu nasıl bir iştir anlamıyorum ve bunu 2. Defa yapıyorlar daha önce de aynı şekilde kargomuzu getirmeyip yalan atmışlardı şimdi tekrar oluyo...
MNG Kargo şirketi ürünümü teslim etmedi. 25 martta sipariş ettiğim 208204260664 takip numaralı kargom 31 Mart cuma günü 17:21 de dağıtıma çıkmış fakat yetişemeyince 1 nisana kaldı. Şimdi de bana 1 iş günü içinde almazsam iade olacağını söylüyorlar. 1 haftadır bir kargonun peşinde koşuyorum. Madem ke...
MNG Kargo Bursa Ertuğrul şubesinden şikayetçiyim. Bu 2 oluyor geçen hafta sonu Ankara'daydık cumartesi kargo bırakılacak diye mesaj geldi eşime ara pazartesi getirsinler ya da şubede kalsın alalım dedim eşim şubeyi aradığında kuryenin bizi hiç aramadan kapıya bırakıp gitmiş bunu telefondan öğreniyor...
MNG Kargo şaka mısın ya?! Sürekli kargolarımı getirmiyor bana mesaj arama vs yapmadan adreste olduğun halde ürün bana gelmeden geri iade gözüküyor sürekli aynı şey iş ahlakınız olsun biraz! Hiç memnun değilim çok çok kötü vasat bir kargo şirketisiniz! Her zaman aynı şey! İlgili bir muhatap bile bula...
Aras Kargo'dan gelen kapıda ödemeli siparişlerim evimde olduğum halde dağıtıma çıkarılmıştır mesajı gelip kapım çalmamasına veya herhangi bildirim gelmemesine rağmen teslim edemedik diye mesaj gelip dağıtım şubesine bırakılıyor ben boşuna mı bu firmaya para ödüyorum.
Aras Kargo'dan adresime kurye talep etmiştim ama hala gelmediler. Boşuna talep etmeyin gelmiyorlar. Zeytinburnu tramvay şubesine geçen hafta iade paketi verdim yerinden cumartesi günü iade almıyoruz dediler bu nasıl iştir ya! Ya işinizi adam gibi yapın ya da hiç yapmayın. Kargo şirketinin kendisinde...
Pazartesi sipariş fıstık ezmesi için sipariş vermiştim. Çarşamba günü şubeye teslim ediliyor. Hepsijet Perşembe dağıtıma çıkıyor. Gün içerisinde geleceğini kodu söylüyorlar ve 3 saat içinde geleceğini mesajda da belirtiyorlar. Ama cumartesi oldu hala teslimat yapılamadı. Yılbaşı diye yalana başvurac...
Hepsijet kargo cuma günü Ankara'da bir mağazadan aldığım ürünü cumartesi alınmış gibi sisteme işledi. Yoğunluktur olabilir dedik. Cumartesi Ankara transfer merkezine gitti. Yoğunluktur ertesi gün teslim edilemedi dedik. Pazartesi teslim tarihi görünüyordu fakat pazartesi hala kargom Ankara transfer ...
Hepsijet Bornova şubesi. 9 Kasım Çarşamba saat 18 dolaylarında arandım. Kargonuz geldi adreste kimse yok gibi bir şey söylendi. Verdiğim adresin iş yeri adresi olduğunu ve saat:17.30 da kapandığını söyledim. Bir gün sonra saat 18,30 dolaylarında tekrar mesaj geldi. Kargonuzu teslim edemedik ve iade ...
Aras Kargo kadar sorumsuz ve ulaşması mümkün olmayan bir kargo firması daha görmedim. Antalya/Manavgat da dağıtım yapmıyorsanız bunu belirtin gelmiş gibi yapıp iftira atmayın. Böyle saçmalık olmaz her defasında kargonuz dağıtıma çıktı diye mesaj geliyor sonrada alıcı adres de tanınmıyor yazıp teslim...
Dolap programından alışveriş yaptım. Aldığım ürün gelmedi 3 gündür teslimat numarası bilgilendirme yapılıp adrese teslimat yapılacak diye mesaj gelip açık adresim doğru olmasına rağmen bütün kargo firmaları ve Aras Kargo defalarca adresime gelmelerine rağmen. Gelmedikleri aramadıkları gibi adres yan...
23 Mart'ta kargom gelmediği halde, benim kargonun teslim edilmediğimi ve 3 iş günü içinde almazsam geri gönderileceğini belirten bir mesaj aldım. Kargo 24 Mart'ta geldi, ancak evde olmadığım için alamadım. Kargonun şubesinden alacağımı söyledim. 25 Mart'ta şubeye gittiğimde kargonun geri gönderildiğ...
Dün kargonuzu 2 saat içinde teslim edeceğiz evde iseniz tıklayın diye bir link gönderdiler, tıkladım, evet evdeyim dedim. Sonra kargo gelmedi, kontrol ettiğimde şubeden almayı istediğiniz için getirmedik Filan yazıyor, ağız dolusu yalan söylerken çekinmiyor koca şirket. 5 dakika. Önce bir mesaj geld...
MNG Kargo Mevlana şube teslim edilmeyen kargo Adrese gelmeyi aramak sanan ulaşılamayan kurye ya da yalan söyleyen şube çalışanları. 719481780027 numaralı kargom ne bir not ne adrese uğrayıp zile basma hiçbir şekilde teslim edilmedi. Gelen mesaja istinaden şube aradım kuryenize ulaşamıyor. Bugün tesl...
MNG Kargo minihub Afyon şubesi 04.01.2023 tarihinde dağıtıma çıkacaklarına dair mesaj atıp kargomu teslim etmediler. Daha sonra bugün 05.01.2023 tarihinde dağıtım olacağına dair mesaj atılıp ancak adreste bulunamadığım gerekçesi ile teslim edilemediğine dair bir mesaj aldım. Teslim edilmeyen kargom ...
Dün evden çıkamama rağmen kargom eve gelmiş ve teslim edilmedi diye dün akşam mesaj geldi bugün aramama rağmen telefonlarım açılmıyor akşam 5 te bile dağıtıma diye gösteriyordu ne ara gelip bulamadılar dağıtıma yetişmediyse bugün gönderim yapsınlar ilgilenirse sevinirim 041b061a72